It is my first time trying this recipe and it was amazingly delicious! Let me share it with you...
Serving: 4 Persons
INGREDIENTS:
For the plantain waffle
- 2 plantains
- 4 eggs
- 2 tsp. of Organic Unsalted butter
Peel the plantains and toss all ingredients into a blender. Blend until smooth. Heat up the waffle maker. Pour batter into waffle maker and cook according to waffle maker directions.
For the chicken
Boil the chicken breast for 20 min in water. Once ready, the chicken should be really tender. Put 1 tsp. of coconut oil in a skillet. Add the chicken breast. Cook it on low heat and add some salt and pepper. Cook until golden brown (5min).
I decided to serve this succulent plantain waffle with a side of broccoli and my signature tomato sauce*.
4 regular tomatoes
1 tsp. of brown sugar
1 red onions
salt and pepper
1/4 of red beans (optional)
Blend the tomatoes and the red beans together. Cook the red onions and the tomato paste in a pan with 1 tsp. of your favorite oil (I used coconut oil). Add 1 tsp. of brown sugar, some salt and pepper.
I hope you enjoy it like I did... Don't forget to like, comment and subscribe for more!
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(French)
C'est donc ma première fois d'essayer cette recette et c'était délicieux ! Permettez-moi de partager la recette avec vous ...
Servir : 4 personnes
INGRÉDIENTS:
Pour la gaufre de plantain
- 2 bananes plantains
- 4 œufs
- 2 c. de beurre non salé bio
Pelez les bananes plantains et mélanger tous les ingrédients dans un mixeur. Mixez jusqu'à ce que la pate devienne onctueuse. Faites chauffer le gaufrier . Versez la pâte et cuire selon les instructions du gaufrier.
Pour le poulet
Faire bouillir le poulet pendant 20 min dans de l'eau . Une fois prêt, le poulet doit être vraiment tendre . Mettez 1 c. de l'huile de noix de coco dans une poêle . Ajouter les poitrines de poulet . Faites-le cuire à feu doux et ajouter un peu de sel et de poivre . Cuire jusqu'à ce que doré ( 5min ) .
J'ai décidé de servir cette succulente gaufre de plantain accompagnée de brocolis et d'une sauce tomate fait-maison * .
* Sauce tomate écrasée :
4 tomates régulières
1 c. de sucre brun
1 oignons rouges
sel et poivre
1/4 de haricots rouges ( facultatif)
Mélanger les tomates et les haricots rouges ensemble. Cuire les oignons rouges et la pâte de tomate dans une casserole avec 1 c. de votre huile préférée (j'ai utilisé l'huile de noix de coco ) . Ajouter 1 c. sucre brun , un peu de sel et de poivre .
J'espère que vous apprécierez ce que je n'ai ... Ne pas oublier d'aimer , commenter et abonnez-vous pour plus d'informations!
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