Gluten Free Banana Bread with Coconut Flour

By | 6:20 PM Leave a Comment

It was my first time baking a Gluten free banana bread and I definitely enjoyed it. It was already naturally sweet because of the banana. I didn't even add sugar (only 2 tsp of honey) to it but I was amazed how good and soft it was! Yummy!


Ingredients:

  • 2 ripe bananas, smashed
  • 1/3 cup melted butter or coconut oil
  • 6 eggs, beaten
  • 1 teaspoon vanilla
  • 1 teaspoon baking soda
  • Pinch of salt
  • 3/4 cup of coconut flour
  • 2 tsp. of honey

Mix all ingredients together until there are no lumps. Bake at 350 degree F for 25-30 minutes. Serve and enjoy!



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(French)

C'était ma première fois de faire du pain à la banane sans gluten et j'ai vraiment apprécié. Il était déjà naturellement sucré a cause de l'ajout de la banane. Je n'ai même pas ajouter de sucre (seulement 2 cuillère à café de miel) mais j'étais étonné de voir combien  c'était délicieux! 


Ingrédients: 


2 bananes mûres, écrasées 

1/3 tasse de beurre fondu ou de noix de coco huile 
6 œufs battus 
1 cuillère à café de vanille 
1 cuillère à café de bicarbonate de soude 
Pincée de sel 
3/4 tasse de farine de noix de coco 
2 c. de miel 


Mélangez tous les ingrédients ensemble jusqu'à ce qu'il n'y ait pas de grumeaux. Faites cuire au four à 167 degrés Celsius pendant 25-30 minutes. Servez et dégustez!

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