Homemade French Toast - With White Chocolate Viennois

By | 7:50 AM Leave a Comment
When I went to visit my sister over the weekend, I bought her some nice and fresh White Chocolate Viennois from Maison Kayser. There are so tasty and very addicting. She decided to make some delicious French Toast with them and to be honest I really enjoyed it!

Ingredients:
Cooking: 10- 15 min
-White chocolate viennois (it is also called *Vienna Bread) 
You will only need 1 sliced bread
-2 eggs
-1 cup of milk
-1 tsp. of sugar
-1 tsp. of vanilla extract
-1 tsp. of rum (optional)

For the presentation:
Confectioner sugar for the finish presentation.
1 cup of sliced strawberry
1 cup of sliced banana
1/2 cup of marble syrup




Mix the eggs, milk, sugar, vanilla extract, and rum together. Heat a lightly oiled griddle or frying pan over medium heat. Soak bread slices in mixture until saturated. Cook bread on each side until golden brown. Serve hot with the fresh strawberries and banana. Enjoy!




* Vienna bread is a type of bread that is produced from a process developed in Vienna, Austria, in the 19th century.
The Vienna process in part used high milling of Hungarian grain, cereal press-yeast for leavening, and care and thought in the production process.[1]


Source: http://en.wikipedia.org/wiki/Vienna_bread

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(French)
Quand je suis allé rendre visite à ma sœur ce week-end , je lui ai acheté du pain Viennois au chocolat blanc de la Maison Kayser . Il est tellement savoureux. Elle a donc décidé de faire de délicieux pain perdu avec eux et pour être honnête j'ai vraiment apprécié!

Ingrédients:
Cuisson : 10 - 15 min
- viennois au chocolat en tranches ( il est aussi appelé * Pain de Vienne )
-2 oeufs
-1 Tasse de lait
-1 C. de sucre
-1 C. de l'extrait de vanille
-1 C. de rhum (facultatif )

Pour la présentation :
Du sucre à glace pour la présentation.
1 tasse de fraises tranchées
1 tasse de tranches de bananes
1/2 tasse de sirop de marbre

Mélanger les œufs, le lait , le sucre , l'extrait de vanille et le rhum ensemble . Chauffer une poêle légèrement huilée à feu moyen . Tremper les tranches de pain dans le mélange jusqu'à la saturation complète. Cuire le pain de chaque côté jusqu'à ce qu'il soit doré. Servir chaud avec les fraises et de la banane . Voila!






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